بازسازی ساختمان

پتینه و شرایط آن

چگونه بتونه درست کنیم روش ساخت بتونهبرای پتینه برجسته روی دیوار، بتونه را چگونه پتینه و شرایط درست کنیم که ترک نخورد؟برای ساخت کنیتکس بتونه ای که ترک نخورد بهتر است به مواد بتونه شکر و سفیده تخم مرغ اضافه کنید . هم بسیار محکم می شود و هم ترک نمی خورد.همه کارهایی که در بالا گفته شده را می توان انجام داد، اما راحت تر است که بتونه را آماده تهیه کنید.برای رفع لکه هایی که به صورت ترک های ریز هستند باید از بتونه استفاده کنیم که در ادامه به روش ساخت بتونه و نحوه ترمیم ترک می پردازیم.

انتخاب رنگ خوب برای ساختمان
انواع بتونه
ما دو نوع بتونه داریم ۱- بتونه روغنی ۲- بتونه معمولی
۱- بتونه روغنی برای دیوارهایی که رنگ روغنی دارند استفاده می شوند.
۲- بتونه معمولی برای دیوارهایی که رنگ پلاستیک دارند استفاده می شوند.اکنون روش ساخت بتونه روغنی را مشاهده می کنید
مقداری روغن الف و پودر مل اضافه میکنیم که البته در ادامه باید رنگ روغنی به آن اضافه کرد. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که باید از رنگ روغن براق استفاده کنیم. در غیر اینصورت بتونه حالت چروک مانند می شود
اضافه کردن روغن الف الزامی و حتمی نیست. در این پتینه و شرایط مرحله دیگر بتونه ی روغنی آماده است.
ترکی را که بر روی دیوار مشاهده می کنید و اینکه با رنگ روغنی به وجود آمده ، برای رفع آن باید ابتدا نقاشی ساختمان با نوک کاردک مقداری آن ار تراش داد. این درز برای آن است که بتونه به دیوار نفوذ کند.
نقاشی ساختمان در تهران
رنگ روغنی یا اکرلیک؟ رنگهای روغنی که قدمت تاریخی بیشتری دارند در دید کلی قابلیت شستشوی بیشتری نسبت به رنگ اکریلیک دارند اما ایجاد سرب می کنند. سرب به مقدار کم تا مدتی می‏تواند بدون ایجاد عارضه‏ای در بدن باقی بماند ولی با بالا رفتن تدریجی غلظت آن در نسوج بدن، نشانه‏ های اولیه مسمومیت به شکل احساس ضعف و خستگی، درد شکم و اسهال، تحریک پذیری و عصبانیت، ‏اختلال در یادگیری، سردرد بازسازی ساختمان و اضطراب و بدخوابی و کم خونی ظاهر می‏شود. ‏هرچه رنگ دیوار قدیمی‏تر باشد، احتمال وجود سرب در رنگ آن بیشتر است. رنگهای اکریلیک که پایه آب هستند بدون بو و فاقد سرب هستندو زمان خشک شدن سریعی دارند و در هنگام خشک شدن چون حلال اب پتینه و شرایط است موجب مسومیت نمی شود.

رنگهای روغنی به مرور زمان زرد می شوند و تغییر رنگ می دهند اما رنگهای اکریلیک همیشه ثابت و بدون تغییر می مانند. زمان خشک شدن رنگهای اکریلیک حدود یک ساعت می باشد اما رنگهای روغنی یک روز طول می کشند تا خشک شوند. رنگهای اکریلیک بوی پتینه مناسب تری و قابل تحملی نسبت به روغنی دارند.همچنین هزینه رنگ های روغنی بیشتر است.

رنگهای اکریلیک از لحاظ روانشناسی رنگها دارای نشاط و شادابی بیشتری نسبت به رنگهای روغنی هستند.شرکت رنگ و کاغذ دیواری نیلی با استفاده از سیستم تینت (ترکیب)رنگ کامپیوتری اجرای این رنگها را ساده تر کرده و با استفاده از ۱۶۰۰۰طیف رنگی کالیته های متفاوت دامنه رنگی را بالا برده و تنوع بیشتری را برای مشتریان فراهم می کند.
نقاشی ساختمان در تهران

در مرحله بعد باید بگذاریم بتونه خشک شود و بعد دیوار برای نقاشی آماده است.

حال روش ساخت بتونه رنگ پلاستیک را می بینید.
کنیتکس
همانطور که می بینید ابتدا پودر مل را روی تخته در مرحله بعد مقداری آب ریخته و آن را با آب مخلوط می کنیم ریخته در این مرحله بتونه رنگ پلاستیک آماده است که این بتونه برای دیوارهای با رنگ پلاستیک کاربرد دارد که بیشتر هم سقف را با آن رنگ پوشش می دهند برای کنیتکس رفع آن باید با ملات گچ آن را پوشاند و در مرحله بعد باید بتونه روی گچ کشید.

روش ساخت ملات گچ :

ابتدا مقداری آب داخل استانبولی ریخته و بعد گچ را پتینه و شرایط به آب اضافه می کنیم و حدود ۱۰ الی ۱۵دقیقه صبر می کنیم تا خودش را بگیرد.

حال باید با ملات روی لکه را بپوشانیم پس از کشیدن بعد از ۲۴ ساعت روی ان را با سمباده نقاشی ساختمان ساب می زنیم ، بعد بتونه درست می کنیم.

ملات گچ باید به مدت ۱ روز صبر کنید تا ملات خشک شود پودر مل را روی تخته ریخته

وسط پودر را باز کرده بعد رنگ روغنی براق را به آن اضافه و بعد آب را اضافه کرده و آن ها را مخلوط می کنیم و اضافه می کنیم، در مرحله بعد باید با کاردک بتونه را روی ملات گچی که خشک شده بکشیم

بعد از بتونه هم باید ۱ شبانه روز صبر کنیم تا بتونه خشک شود.

در مرحله بعد روی بتونه ار سمباده می زنیم و سپس روی آنرا با یک پارچه تمیز پاک می کنیم تا گرد و خاک آن گرفته شود و وقتی رنگ روی بتونه می آید حالت زبری نداشته باشد و دیوار آماده رنگ زدن است. بد نیست که در خاتمه لکه هایی را مشاهده کنید که با پتینه ملات گچ پوشانده شده

ابتدا مواد مورد نیاز برای بتونه کاری (پودر مل، روغن بتونه و رنگ) را تهیه نمایید و سوراخ های روی دیوار را با استفاده از یک کاردک مناسب با بتونه پر کنید. پس از خشک شدن بتونه، روی سطح دیوار را سمباده ای نرم کشیده و کاملا صیقلی نمایید. اکنون زمینه کار آماده است و می توانید آن را با رنگ بپوشانید. روش بسیار ساده و در عین حال هنری پتینه کاری می تواند سطح دیوار را به طرز خاص و متفاوتی پوشش دهد. برای اجرای کنیتکس این روش نیازی به داشتن تجربه نیست. فقط کافی است مقداری رنگ (کار با رنگ پلاستیک بسیار راحت تر است) از رنگ های پتینه و شرایط مورد نظرتان تهیه نمایید و با تکه اسفنج مرطوبی کار رنگ آمیزی را شروع کنید.

این همه نکاتی جالب درباره بتونه ها:

بتونه‌ها، خمیرهای نرم و چسبناکی‌اند که به کندی در هوا خشک می‌شوند و برای پرکردن شکاف‌ها و منافذ، به ویژه در بخاری مصرف می‌شود. مهم‌ترین انواع بتونه‌ها عبارت است از :

بتونه شیشه: که از مخلوط پودر کربنات کلسیم و روغن کتان تهیه می‌شود و در هوا نسبتاً به سرعت خشک و سخت می‌شود. اما پس از سخت شدن، دوباره در روغن کتان به صورت خمیر نرم و قابل استفاده در می‌آید.

بتونه آبی: که در تهیه آکواریم مصرف دارد و از مخلوط کردن پودر اکسید سرب (Pbo) با روغن کتان بدست می‌آیند. بتونه گلسیرین و اکسید سرب: از اختلاط اکسید سرب و گلسیرین تهیه می‌شود و در مقابل آب، اسید و قلیا مقاوم است و پس از ۴۵ دقیقه سفت می‌شود و بازسازی سخامتنا برای بتونه کردن چوب، شیشه، چینی، سرامیک و اشیای سنگی مصرف دارد.

گرد بتونه: که به صورت آرد سفید رنگی شامل چهار قسمت گچ پخته و یک قسمت صمغ عربی است و در موقع استفاده، آن را در آب و یا محلول اسید بوریک به صورت خمیر در می‌آورند و با آن اشیای ظریف ساخته شده از سنگ سفید، چینی، و شاخ سفید را بتونه می‌کنند.
نقاشی ساختمان
برای ساخت بتونه، پودر مل و پودر سینکا و روغن الف را با هم مخلوط می کنید. برای اینکه بتونه شما سفت تر باشد مقدار پودر ها را زیاد میکنید و برای اینکه بتونه ی شما شل تر بشود مقدار روغن الف را اضافه تر میکنید….. اول بتونه رو از بازار میخرید بعد تو یه سطل به اندازه نقاشی ساختمان  آب میریزید بعد کم کم داخل آن بتونه میریزید و خوب هم میزنید تا مثل خمیر بازی یکم شل شود، بعد استفاده میکنید

بهتره از گچ استفاده کنید چون بهتر است اول جای مورد نظر رو بزنید تا کامل بریزد و بعد اگر از گچی که کمی باقی مانده است، تا سفت شود، استفاده کن و بعد از بتونه رنگ کاری استفاده کن

شاید تا به حال برای شما هم پیش آمده که از یک رنگ خاص و شاد خوشتان آمده و آن را به عنوان رنگ دیوار انتخاب کرده‌اید تا حال‌وهوای تازه‌ای به خانه و دیوارهای خسته‌کننده داده باشید ولی بعد از اتمام کار به نظرتان خیلی براق و شبیه به خانه اسباب‌بازی آمده، از نقاشی ساختمان تصمیم خود پشیمان شده‌اید. اگر هنوز از رنگ مورد نظر خوشتان می‌آید و براق بودن آن ناراحتتان می‌کند، برای این پتینه و شرایط کار چاره‌ای هست. می‌توانید به روش‌های مختلف رنگ را متعادل کنید و از شدت برق آن بکاهید.

برای این منظور به چیزهای زیر نیاز دارید:

پرده‌های دارای رنگ خنثی

ملحفه‌های دارای رنگ خنثی

نور تیره‌کننده

لامپ با نور آبی

تابلوهنری مدرن، بزرگ و ساده

یک قوطی رنگ سفید

یک قوطی از رنگ اصلی دیوار

یک قوطی لعاب نیمه‌براق

سطل خالی

همزن رنگ

سینی رنگ

اسفنج دریایی

راهکار بدون رنگ:

۱- از پرده‌‌ای به رنگ سفید یا بژ برای متعادل کردن رنگ اتاق استفاده کنید.

۲- از پارچه‌ای ساده با رنگ خنثی، بدون طرح و پتینه بدون چین به عنوان ملحفه، روتختی یا رومبلی استفاده نمایید.

۳- از لامپ‌های دارای روشنایی مختلف و قابل تنظیم استفاده و برای ایجاد تعادل آن را روی نور کم تنظیم کنید.

۴- استفاده از لامپ با روکش آبی یا لامپ آبی، به تیره‌تر شدن رنگ دیوارها کمک می‌کند.

۵- یک تابلو بزرگ، ساده و مدرن که فضای خالی و سفید زیادی نقاشی ساختمان داشته باشد، توجه را از دیوار‌ها به خود جلب می‌کند.

با رنگ و با کمک اسفنج رنگ:

۱- مقداری رنگ سفید را با رنگ اصلی مخلوط کنید تا رنگ متعادل‌تری داشته باشید.

۲- مقدار مساوی از رنگ جدید و رنگ لعابی را داخل کنیتکس سطل ریخته و با همزن رنگ، خوب ترکیب کنید.

۳- سینی یا سطل رنگ را با رنگ جدید ساخته شده پر کنید.

۴- اسفنج را به آرامی به سینی رنگ آغشته کنید طوری که لایه نازکی از رنگ به اسفنج بچسبد.

۵- به آرامی با این اسفنج رنگی به دیوار نقاشی ساختمان ضربه بزنید. (البته از این روش تنها اگر از طرح اسفنجی خوشتان می‌آید، استفاده کنید.)

بازسازی ساختمان داتیک عمران
بازسازی ساختمان داتیک عمران
بازسازی ساختمان داتیک عمران http://www.xn----ymcababs5a6abjd1vpa61r.com